29+1

Oj tiden går så fort idag är det v.29+1 alltså vecka 30. det är ca 10 veckor kvar till bebisen ska komma till oss. Våran efterlängtade bebis.
Men nu börjar det bli så där jobbigt på natten så fort jag vaknar till på nätterna måste jag kissa, och jag vaknar ju iaf 5 gånger vilket är jätte jobbigt. Men annars är jag inne i en bra tid i graviditeten då bebisen sparkar på i lagom mängd och det gör ännu inte ont. Jag har inte en sådan stor klumpig mage och det ända som jag kan klaga på är min halsbränna, men det hör ju till och det kunde vara bra mycket värre så ska inte klaga något.
Håller till och med på att tvätta upp alla barnkläder igen och fixar iordning så man slipper göra det senare om man tappar orken på det hela.
Hur förbereder man Julia på at hon ska få ett syskon hon är ju ändå bara 1år och 1 månad. Snälla hjälp???
Dock är jag nu lite rädd i denna graviditet om min kärlek ska räcka till båda eller om jag alltid kommer älska Julia mera, ja jag tänker att jag alltid kommer älska henne mest, men det måste ju vara för att den kommande bebisen inte har kommit ännu. Men jag är rädd att man kan älska sina barn olika mycket? Kan man göra det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback