Hon vägrade.

hur gör man!!!!
Julia vägrade äta av maten när hon blev serverad den nu men yoghurt och hård smörgås går bra.
Hur ska man bryta den dåliga vanan hon har fått in nu att bara äta smörgåsar typ?
Ska jag utersluta smörgåsar för henne ett tag och bara servera vanlig mat, typ gröten somhon tokvägrar och mat som hon faktiskt oftast äter, eller ska man fortsätta servera smörgåsar?

Kommentarer
Postat av: Mallanmamma.se

Nja kanske inte utesluta men barnmorskor brukar ju säga att barn äter tids nog. Svenska barn svälter oftast inte för de vägrar en måltid.

2012-02-01 @ 16:12:21
URL: http://www.mallanmamma.se
Postat av: Cissi

Kanske är en period och bättre att hon äter mackor än inget alls? Kan tänka mig att det blir mer konflikter och oro om man tar bort det lilla hon äter, men som med allt sånt... Emma har aldrig matvägrat så så svårt att komma med vettiga råd

2012-02-01 @ 16:22:09
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Mysmonstret

Hej! Jag har inga egna barn (än), men min svägerska har en son som endast åt mackor till 3 års ålder, sen började han äta vanlig mat. Bara sådär. Det kan vara en fas, eller så finns det något supertrick som någon med barn kanske känner till :D

2012-02-01 @ 16:42:48
URL: http://mysmonster.blogspot.com
Postat av: Eva

Har fått berättat för mig att jag bara åt mackor när jag var liten. Det fortsatte jag sen med upp till tonåren... sirapslimpa med kaviar. Tills jag en dag tröttnade och började äta vanlig mat. Tror inte Julias smörgåsfas blir så lång, så låt henne äta det hon gillar tills hon hittar nåt annat.

Roligt att följa din blogg. Ha det så bra. Kram/E

2012-02-01 @ 20:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback