Så snäll

Jonas har varit så snäll och go mot mig idag, blir så glad över det.
Han lagade en marinerad fläskfile, med poatisgraäng, sås och grönsaker till middag, och jag fick i mig en liten bit fläskfile, två vanliga små matskedar med potatisen och lite sås, tre plommon tomater och lite gurka.
Ändå fast han vet att jag inte får i mig någo, och att jag ligger totalt däckad så lagade han mat till mig, Sedan bakade han en sockerkaka i den nya formen vi köpte idag som föreställer en traktor som han ska ge till sin far i morgon.
Vi har två eller tre fönster öppna i lägenheten och det kommer ju in mycket luft då fönsterna sitter på olika sidor av lägenheten, men jag svettas, svettas som satans och är trött som få, det känns som jag skulle kunna somna nu och sova ända tills i morgon, och det suger, jag vill inte må så här.
JAg har ju tryckt i mig halsbrännemedecin två gånger på senatse tre timmarna, och det suger jag mår skit och jag vill bara att allt detta ska ta slut nu.
Jag vet man ska inte klaga jag älskar barnet i magen det gör jag verkligen, men så här mådde jag aldrig förra gången, eller jag mådde så är men inte så ofta som jag gör nu. Känns som om det börjar bli dags att föda, jag kan fan inte må så här i 1½ månad till då dör jag nog! (känns det som)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback