En sen.

Det blev en sen frukost iaf för mig, Julia smaskade i sig en smörgås innan jag orkade börja angagera mig i att göra två smörgåsar åt mig själv.
Idag ska vi ner till MVC och vi ska gå dit så länge det inte regnar, om det regnar så ska Jonas mamma köra oss ner, men hoppas på att det är uppehåll så vi kan ut och gå, och visst kan vi gå fast det regnar men då kommer jag vara som en dränkt katt innan jag kommer ner dit.
Och bristningar är inte min vän just nu, jag har fått sådana jäkla bristningar på magen framför allt på vänstra sidan, Jag som klarade mig ifrån dem förra gången fram till efter förlossningen då magen drog ihop sig så fort så jag fick bristningar då.
Att smörja sig med oljor fungerar inte, så kom inte och snacka skit om att det fungerar.
Någon som vet hur man lättare får dem att blekas efter graviditeten?
Så skönt att det är kort vecka denna vecka då Jonas kommer vara hemma tor och fre, och då ska jag passa på att baka både lite vaniljbullar och en del kanelbullar. för det är ju alltid bra att ha i frysen, och det är ju lättare att baka när Julia inte är med och skriker och härjar.

Kommentarer
Postat av: Lina

Detta kanske låter äckligt men salvan mot homoröjder säger dom ska fungera, har dock aldrig provat själv, men de ska göra att huden drar ihop sig och bristningarna försvinner. Värt och prova om man lider jätte mycket av bristningar.

2012-05-18 @ 16:07:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback