Hallå.

Ja jag skrev direkt ur min agretion igår. Jag skrev av mig hur jag kände i stundens hetta.
Och nej jag önskar inte på riktigt att jag hade någon annan än Jonas, men ni vet hur det blir när man känner sig arg och irriterad. Jag ville inte heller ta ut det på stackars Jonas så skrev av mig all hetta jag kände.
Jag fick också kommentaren om att jag verkar tro att jag är perfekt.
Verkar det verkligen så?
Jag kan ju iaf säga att jag verkligen inte tror att jag är perfekt, snarare tvärt om, varför tror ni att jag städar, tvättar, lagar mat varje dag, det är för att jag aldrig känner mig nöjd med vad jag själv gör. Blir aldrig nöjd, jag dömmer mig själv för starkt hela tiden och känner aldrig någon riktigt glädje över något jag gör eller har gjort för jag känner att jag aldrig gjort något så bra som det skulle kunna göras.
Jag är inte nöjd med mitt utseende, känns som om jag inte gör något för att förbättra det heller, känns så värdelöst att Jonas kommer hem ganska ofta och jag är osminkad med dålig hy och bara håret slarvigt i en knut. Jag känner mig tjock, äcklig och riktigt onöjd med mig själv framför allt nu när jag har fått massa bristningar också.
Men visst jag är perfekt eller hur?? Sådant jävla skämt.
Och leva i ett förhållande där man aldrig är oensiga kan ju inte vara ett normalt förhållande, man kaninte alltid tycka lika om alla saker. Och tackvare att vi bråkar kanske 2-3 gånger i månaden och då är kanske 1 av dem ett ordentligt bråk.
Så seriöst väx upp och sluta läs här om du inte tycker man kan få bli sur och irriterad och bråka i ett förhållande någon gång ibland. (plus att jag skrev av mig i stundens hetta för att vi inte skulle bli så osams, vilket vi inte blev!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback