Irritationen finns.

Julia har varit vaken sedan fem i sex i morse, jag har sovit dåligt i natt.
Nu är hon fortfarande i full gång, hon försöker konstant bitas vilket jag ryter ifrån och nu blir hon ledsen bara jag höjer rösten åt henne lite, men jag känner för att kasta ut henne från balkongen allvarligt för hon håller på så. (skulle aldrig göra det eller något annat för att skada henne, det är väll bäst att man skriver det innan någon tror att jag tänker kasta ut henne och skickar hit polisen.)
Jag är varken trött eller pigg utan bara tok irriterad, Jonas är ute och kör traktor vilket han tycker är skit roligt, men när får jag mitt avbrott av att vara förälder då? Jag går aldrig hemifrån utan Julia, hon är med mig dygnet runt så inte konstigt att man blir irriterad ibland.
Känner att jag behöver ett avbrott, jag behöver vara mig själv utan att ha ansvar, vilket jag har till och med när vi är ut med kompisar då Jonas inte är den som tar hand om Julia, och hon får inge dricka, eller ny blöja om inte jag säger till. Grymt irriterande och får en att inte lite på honom ordentligt när det kommer till Julia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback