Ja det irriterar.

Ja jag är varken arg eller något sådant, bara irriterad.
Och på vem? Jo karln här hemma.
Han har fusk dammsugit, (alltså dammsugit runt allt,och inte ens dammsugit under soffa eller säng)
Han har fuskat och hoppatöver att torka av dörrar och lister ( 3 av alla som han blivit bedd om) och dte var ett halvår sedan jag bad om det och tvätten som jag kämpat med att få ren och torr ligger i en stor stor hög i badrummet och väntar på att bli vikt då Jonas knappt gör något hemma, så då brukar han få vika lite tvätt, men oftast tröttnar jag på hans tempo och gör det själv.
Latheten hos denna karl är ju så dryg så det inte är sant.
Det är inte så roligt att vara höggravid och gör ALLT hemma!
Och ja ni får tycka att jag klankar ner att jag är elak, men jag känner så här och jag gör det flera gånger i månaden, så kommer inte ändra min åsikt heller fören det blir förbättring hemma.
Jag förstår inte hur man kan bli så lat, och påstå inte att det är så när man jobbar för jag har också jobbat heltid, hållt hemmet skinande rent och lagat mat för att han inte då heller gjorde dessa saker fast jag jobbade länge dagar än honom.
Jag fick göra allt hemma när jag gick på att jobba och Jonas var pappaledig, för då hade man de inte städat eller mat serverat alls, så på de fyra månaderna som Jonas var hemma så fick jag hemlagad mat av honom 4 gånger och två av dem gångerna var det pyttipanna och en gång blodpudding ( ROLIG MAT LIKSOM!!)
Nej och sedan tycker ni jag är en grinkärring för att jag gnäller på att behöva göra allt, men hallå det är fan inte roligt! ni förstår inte alls hur det är om ni inte bor tillsammans med ett sådant lat arsle.
Jag önskar faktiskt att jag hade träffat någon annan person som skulle finnas med resten av mitt liv, någon som hjälpte mig med allt ansvar, hjälpte mig hemma och med Julia. Ja med allt!! Delade allt så att det iaf var lite rättvist, nu är inget rättvist!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åhh så kul att få läsa att du är så lycklig, så glad för din skull! Är man så trött på en person och inte älskar den är det jäkligt elakt att fortfarande vara tillsammans med den. "önskar att jag hade träffat någon annan" Snällt, riktigt snällt.. Aja, har ju dina två barn nu och det var väl det viktigaste?! Mitt råd till alla är att hitta en person man älskar, inte bara en som kan göra än gravid och så kunna kräva honom på pengar sen.. "vilken söt blogg" Ja vad sött att få läsa när en person bara klagar och häver ur sig elakheter om sin familj och alla andra. Känns nästan som att du ser dig själv som perfekt?

2012-05-26 @ 17:19:17
Postat av: Malin - mamma till Savannah

Jag förstår dig precis, Savannahs pappa var likadan jag menar hur kul var det att städa upp hans äckelfimpar liksom?

Men det tog slut mellan oss när jag var i slutet på 2:a månaden i graviditeten och sen dess har han inte hört av sig.men har vart med om exakt samma sak som du, så jag lider med dig.Du gnäller inte alls utan du säger bara vad du tycker, och det är modigt av dig att våga säga ifrån:)

2012-05-28 @ 18:52:26
URL: http://elinorsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback