Så underbart bra.

Ja kvällen igår var toppen, Vi åt mat ut epå ballkongen, Julia var jätte glad över det och satt och hojtade och pekade på allt. Jonas och jag njöt också av det fina vädret där ute.
Sedan åkte Jonas ett varv till återbruket och kastade lite skit som tagit upp plats här hemma, det är en eller två vändor kvar och kasta gammalt golv och tapeter och massa sådant skit, och hemmabio högtalarena som katten ändå bitit av sladden på och som knappt fungerade när vi tittade på film.
(Julia igår när hon skulle bada med sin pappa och hon hittar på lite bus och hoppade i med kläderna på)
Idag så fick jag sova ända till halv nio och det gjorde Julia också, blir så glad, sedan åt vi frukost och hon fick smaka svag,svag oboy till frukosten och det gick ner lite av det och sedan smörgåsen. Vi har lekt massor redan och vi ska fortsätta med det efter jag skrivit klart.
Ikväll ska Jonas klippa sig så blir lite extra tid ensam med Julia men det gör mig inte ett dugg om hon är på bra humör då är hon ju bara för mysig. Och det blir bra att han klipper sig också som inte gjort det sedan Julias dop.
Sedan saknar jag att umgås med vänner, känns som man sitter fast i en bubbla, men jag får nog skylla mig själv ganska mycket då jag inte tar kontakt med någon längre, men ni som är minna vänner som läser detta så är det inte meningen jag kommer tillbaka, jag har behövt lägga ner tiden på mig själv, få familje livet att gå ihop, att få mig själv att gå ihop. Kan inte lägga ner tok mycket tid på andra just nu framför allt inte när jag inte har mått så bra. Men det ska bi ändring på det så fort denna lilla flicka är ute. Men ni som vill får gärna höra av er jag blir bara glad av det fast jag verkar helt off i många stunder, och jag saknar mina vänner massor, men glädjs av att jag har fått flera vänner som är gravida eller har barn som kan förstå ens off situation lite mera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback