i rymden finns inga känslor.


i rymden finns inga känslor
har jag tittat på idag, den var ju faktiskt helt okej, jag trodde dock att den skulle vara bättre, men för att vara svensk så var den faktiskt bra. det är inte ens svårt att hänga med i filmen när man gör annat, eller jag hade inte det iaf. dock känns det som om de överdrev hans asperger ganska mycket men det kanske finns dem som har sådana symtom som han hade.
Annars brukar de väll ha svårt med sociala situationer och kanske ha konstiga intressen, jag tror det var de man fick lära sig i skolan.
Men iaf de var en bra film, inte för mycket skådespelare inte för mycket skit runt om och den hade faktiskt lite humor i sig. Men som historia om asperger syndrom så är den väll kanske inte helt lyckad. man kanske skulle gjort lite forskning på hur dem är på "riktigt" man men ska man frånse detta kan jag tycka det är en bra film som jag faktiskt kan se några gånger till för att fördriva tid.


Därför får denna film en :♣♣♣♣

undra.

Kan inte hjälpa att undra hur Jonas skulle reagera på om jag köper en ny till frys. Vi har nu en sådan där normal stor frys som är från golv till tak nästan men nu har jag fyllt den så den är knökfull men mat och annat, jag blir faktiskt till och med ledsen över att den nu är full, för det finns så mycket mer jag vill laga och slänga i frysen, hur ska man göra då då?
Jag som skulle göra flygande jakob, men hur ska de gå nu när frysen är full då? jag har inte ens matlådor längre dem har jag alla fyllt, jag kan inte hjälpa att känna mig riktigt ledsen.
Detta är ju fan inte normalt! man kan inte vara ledsen och deppa ihop för att en frys är ju sjukt.

Mattant är det jag de?

Jag känner mig faktiskt lite som en mattant, jag älskar att laga mat och lagar oftast stora portioner och mycket på en gång. Idag har jag hittills gjort två plåtar pizza och en jätte lasange (eller hur de stavas) inte för att jag tycker om det sistnämna men det finns en person i detta boende som tycker om det så då lagas det. Samma sak med pizzorna vi vill inte ha samma saker på dem så jag har gjort varsin.
Dock står jag här nu med 2 kilo köttfärs kvar som jag inte vet vad jag ska göra av. Är det någon som har förslag för vad man ska aga för något?

en början iaf

Har fått lite ordning på bloggen, men det ser fortfarande inte bra ut, jag har liksom ingen koll, när man går in på kommentarer flyttas allt så himla mycket ti höger och det är massa annat som inte riktigt fungerar heller, men vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.
jag vill att allt ska ungera som de ska men jag är framför allt inte något teknik geni utan snarare tvärt om.
Är väldigt förvånad på mig själv att jag faktiskt ännu inte har gett upp detta med att fixa sidan.
Sitter till och med och tittar på klockan och den har gått fortfram nu när jag försöker fixa något.

Känner mig som ett ?

jag känner mig satans som ett ? just nu, det märks att det var över 1 år sedan man använde blogg.se på riktigt för nu blir jag förvirrad när jag försöker göra om designen på bloggen, men det kanske är bra det också då håller jag mig sysselsatt extra länge, men det är ändå väldigt jobbigt och drygt.
Dock vet jag inte ens hur jag vill att min blogg ska se ut, så ska kanske inte klaga så mycket.

Är tillbaka

Ja nu är jag tillbaka på blogg.se kan inte hjälpa det kommer alltid tillbaka till denna sidan. Det är nog för att man kan göra mer på denna sidan än vad man kunde göra på den andra, där kunde man inte ens fixa en egen bakgrund utan att behöva betala multum. och det känns ju faktiskt riktigt värdelöst.
Men nu är jag som sagt tillbaka här och jag kan börja leka med sidan igen, och nu har jag ju tid att sitta här nästan hela dagarna.

Välkommen till min nya blogg!