GEKÅS och SLÖSANDE

När vi var i ullared så var vi in på gekås 2 gånger och vi slösade bort 10.000 kr.
hur lyckas man?
Men iaf vi köpte mycket, tre stora väggtäxter och en liten, Massvis med tomtar och en tomte duk (bara Julsakerna kostade oss över 2.000 kr. Men vi har ju inga julsaker när vi aldrig firat jul hemma). Både jag och Jonas hittade lite kläder. En badrumsmatta och en dörrmatta.
Lite kläder till nästa bebis och lite till Julia och skidsett och massor med haklappar.
Och sedan ni massor med leksaker, där vi köpte massor 20 lekasker blev det där billigaste blev dem som kostade 149 kr och någon för 500 kr och så. Sedan 5 bäddsett till spjälsäng också. Så inte undra på att det rullade iväg men vi köpte inget onödigt, eller jag köpte två väskor som kanske var onödiga men det gör inget.
Nu har vi Julklappar och födelsedagspresenter så det räcker men jag kommer nog lyckas inhandla lite till innan det är jul.

Dagens fråga 28/10

Hur mår du? (är en fråga jag fått från många.)
Jag kan säga att idag mår jag piss! Jag mår lika piss som när jag väntade Julia och det var riktigt illa och hade riktigt ont i magen då också. Och så känner jag mig idag, känns som jag ska spy, men jag kan inte.
Känns hemskt att det går ut över Julia detta, de känns inte som om hon är utsatt just nu men snart om det fortsätter så här blir det ju hemskt. Som tur är hon så liten så hon inte lider eller kommer komma ihåg detta.
Men iaf så önskar jag att detta går över snart, men jag ska nog iaf köpa mig åksjuketabletter och kolla om dem fungerar.

Lagar mat

Här sitter jag under tiden jag lagar mat, fick krupp på dammsugaren nyss kan jag säga och jag hatar den så den blir utkastad nu och så köper vi en ny när vi komme rhem från ullared, för detta fungerar verkligen inte, så Jonas dammsög halva lägenheten pga av mitt fina utbrott på den hemska sake.
Men som sagt så lagar jag mat just nu, det blir kyckling, ris med mango sås och vitlöksbröd. Hoppas det blir nam nam gott.

Jaha det gick fort ändå.

Det gick fort ändå för lillan att somna, och hon sover just nu med fjärtkontrollen i famnen.
Irriterar mig på katten något mycket, hon hade pissat i Julias gamla bilbarnstol så den stank när vi skulle använda den, nu ligger allt till den som går att tvätta i tvätten och jag fick något medel av pappa som skulle vara bra mot fläckar och lukt, så ska testa det också. Men fortsätter det så här tror jag inte att det kommer vara ett så långt liv hon levet tyvärr. Testar sterilisering slutar hon inte då, och om dem inte kan hjälpa oss med ett nytt hem till henne måste vi avliva henne, detta fungerar ju inte. Känns dock riktigt hemskt tackvara att hon var en sådan skygg katt när hon kom till oss, hon var rädd för allt, men nu går hon fram till alla som kommer på besök.

Sova.

Försöker just nu få Julia att somna i sin gunga, hon brukar somna förr eller senare, men just nu har jag världens trotsigaste bebis. Hon vill inte sova, eller hon är iaf övertrött just nu och det tycker inte hennes mamma om, hon har försökt med det mesta. Hon har till och med fått badat vilket hon älskar och brukar bli trött av men hjälpte det??
Nej verkligen inte.
Vad ska man ta sig till?
Får se om man har slitit av sig varenda hårstrå man har på huvudet snart.
Glöm inte att ställa just din fråga.

Väntan.

Pratade med pappa igår och han skulle komma upp och fika eller så skulle vi åka och fika.
Jag väntar nu på att han ska ringa, jag tänkte att nu när jag fick några tusen mer i lön än tänkt så kan jag bjuda honom på lunch eller fika. Men han har dock inte hört av sig ännu.
Känns som om jag håller på att hungra ihjäl men får ta och knapra i mig något innan han hör av sig, för så här kan man ju inte sitta, man får tänka på att man ska äta för två.

I morgon smäller det.

Dagen kommer nog mest gå som i en dvala i väntan på i morgon, då vi drar till gekås i ullared. Vi kommer vara borta fredag eftermiddag till på söndag kväll. Kommer bli så roligt, framför allt när vi bor 150 meter från ingången.
Resan dit kommer ju bli riktigt intressant, och hur mycket pengar man kommer göra av med kommer också förvåna en och annan.
Men iaf det är i morogn idag så ska vi träffa min pappa om han kommer upp och fikar elle rom vi åker iväg och fikar det vet jag inte riktigt det får vi se. JullanGullan är pigg ch har sovit bra hela natten. Nu leker hon våran underbara snutta.
Börjar bli dålig på dagens fråga, dags att ta tag i det, så FRÅGA vad ni VILL... Skriv frågan vart ni vill.

Jäkla katt.

En av våra katter har börjat pissa inne och är jätte spinkig.
Vi ska med henne till vetrenären i eftermiddag klockan 16.
Kan säga att jag är lagom road för att lägga ut 850 kr för att dem ska titta på henne och köpa urinprov.
Får se vad som händer, hittar dem inget fel så blir det väll att avliva henne fast jag älskar henne så mycket, för hon har pissat två gånger i Julias säng, flera gånger i hennes leksakslåda. Och hon vill inte vara i närheten av folk längre, hon verkar inte ha någon ork alls min underbara flicka.
Men hon ska inte behöva lida, bara för att man vill ha henne kvar för att hon är så mysig kan man ju inte det om hon har ont.

Jobbig morgon.

Katten hoppade upp flertal gånger i morse på Julias dörr, så hon vaknade kvart över sju. Det tog lång tid för henne att somna om i våran säng, men vi somnade iaf om en halvtimme fyrtiofem minuter till, så vi vaknade kvart i nio. Helt underbart, nu sitter hon i sin matstol och kastar alla sina saker på golvet, det tycker hon är ett roligt nöje medans hennes mamma inte tycker det är lika roligt.

Jobbat.

Har jobbat några timmar idag, inte så roligt, känns som om det börjar bli dags att byta jobba.
Så jag sattsar på att läsa någa kurser i ett år kanske som jag intresserar mig av, och ser vad jag vill bli sen.
Och jobbar lite extra på sidan av. Det känns som om jag tröttnat på mitt jobb som jag tidigar älskat så mycket. Känns faktiskt jätte jobbigt att erkänna det, och känna så att man inte riktigt vill gå dit.
Tur att jag har mammaledighet till sista april kvar sedan kan jag gå hem på havandeskaps peng och ett års ledighet på det, det behövs nog verkligen.
Tror på min ide faktiskt att göra det man vill ett tag.

Sover.

Liten mage hade man den gången, undra hur det blir denna gången.
Är ju van att gå upp en timme senare än idag så håller på att friterar lite strips, och Julia ligger i sin gunga och sover. känns riktigt skönt att återhämta huvudet lite med lite nya serier. Vet inte hur länge Julia kommer sova just nu men det kanske är ett bra tag hon kommer sova, förhoppningsvis, sedan ska vi bada och leka massor. vädret blir ju sämre och sämre och detta vill inte jag gå ut i.

God morgon till er.

Idag blev det en tidig morgon, hela en timme tidigare gick vi upp idag fast vi var vakna ett bra tag innan men då låg jag och Julia och mös i sängen. Nu har hon ätit gröt, och springer runt i sin gåstol och rycker ner allt hon kommer åt men det får vårat hjärta gärna göra. Igår jobbade jag kväll fast jag inte kände mig ett dugg taggad för det. Skrev ut ansökan till komwux också igår, så ska börja plugga lite nu när jag går hemma, det blir ett flertal 50 poängs kurser som jag kan roa mig med, det kommer bli toppen, bara det att jag aldrig varit in på komwux så jag vet inte ens hur det ser ut där om jag väl ska börja plugga och ta mig runt där. Ska dock plugga på distans. Idag blir det jobb 17-21 det blir ganska lagom, för känner mig inte manad till att jobba längre, längtar faktiskt efter att kunna plugga så det är det jag ska göra nu.

känns så bra.

Nu när vi har berättat för alla om den lilla parven som ligger i magen och guppar i v.7 tror jag det är men gått ut med v.6 för det vet jag iaf har varit. Jag vet inte varför jag ville att vi skulle gå ut med allt så tidigt denna gången, men jag tror att det är för att jag redan börjar må lite illa och jag kommer ihåg hur illa jag mådde med Julia och att jag inte vill att folk ska tro att man börjar bli sjuk eller så när man försöker få orken att räcka till. Den 17 november ska vi på inskrivning, då ska Jonas följa med denna gången också, han tyckte det var onödigt när han var med förra gången, men jag vill ha honom med mig på första mötet. Om Julia får följa med återstår och se, men tror vi har med henne hon är ju ändå så lugn. Så som det ser ut nu så kommer storken med bebisen i Juni, kan inte ens vänta till dess känns som dessa få veckor som vi redan vetat det går sjukt långsamt men ändå hur fort som helst när man har ett barn till att ta hand om. Men jag är rädd, rädd för att inte räcka till för dem båda, att Julia förlorar tid med oss, att dem blir osams om presenterna dem får, Att dem tycker att det är fel att dem ska få dela rum och göra det andra till ett lekrum ist för varsit rum. Så mycket som skrämmer mig, saker jag inte kan göra så mycket åt, saker som jag inte kommer att märka av fören det kanske är försent.
Tre kommer bli fyra! (förhoppningsvis och inte 5 :P )

Berättat för alla nu.

Idag har vi gått ut med det hela!! Ja tidigt gick vi ut med det till alla denna gången förra gången väntade vi med att berätta för alla tills efter ultraljudet, denna gången berättar vi redan för alla för jag mår illa och tycker det är jobbigt att göra det och ta hand om Julia utan att kunna visa något. Alla verkar glada över det hela, men man vet ju inte vad dem egentligen tycker men det är ju skit samma då har jag ju min viktiga familj. Därför är bråket igår som vi hade inte så konstigt, för hormonerna rusar verkligen och detta var vårat första bråk på över en månad. Hoppas detta går bra och att det kommer en frisk krabat till oss i Juni och Julia får ett syskon.

lalala

Vi är nu på väg mot mamma. Får se vad det bjuder på Sen ska vi till Jonas föräldrar, för det var ju inte så att jag menade igår att vi inte ska åka dit och så utan att jag kanske också vill träffa mina någon gång. Jag uppskattar faktiskt Jonas föräldrar jätte mycket dem är helt underbara så. Jonas och jag är faktiskt riktigt överens idag. Det är ju inte så ofta vi bråkar och så längre. Kanske en gång i månaden men det tror nåd nog verkligen inte när man läser här. Då tror man nog att vi bråkar hur mycket som helst men så är inte fallet. Jag hotar inte med att ta Julia ifrån honom och jag hotar honom faktiskt inte alls.

Hotande?

Det var inget hotande med att ta Julia ifrån Jonas, så länge jag har mina ledighetsdagar kvar kommer jag ta hand om henne, det var inget hot att han inte skulle få träffa Julia, Jag ska inte ens behöva försvara mig i min egen blogg när någon anonym kommenterar.
Men iaf jag skulle aldrig ta henne ifrån honom, hon betyder nog lika mycket för honom som för mig, men iaf så skulle jag inte släppa henne själv till honom mer än 1-2 helge rpå en månad så länge jag har mina ledighetsdagar.
Men nu bor vi ju ihop vi är sams och det spårade bara ur det hela tidigare, och allt kanske inte är precis som det verkar här, ni kan ju tolka allt på erat sätt medans jag menar på ett helt annat sätt.
Jaja men iaf ska folk attakera den som skriver om sitt liv hur dem har det och någon missförstår det så är det ju inte mitt problem, håll då era kommentarer till er själva och tänk ni kanske inte heller är så snälla hela tiden..

Sams.

Vi är inte osams så länge någonsin någon timme som högst.
Hoppas han försöker hjälpa till lite mer och sluta sluka så mycket av min energi så jag inte känner att jag skulle vilja dö från allt för att slippa allt jobbigt. Men jag skulle aldrig ta livet av mig Julia betyder för mycket.
Se om han kommer hjälpa till nu när han verkligen vet vad jag tycker och känner.
Vi har tittat på film tillsammans på kvällen nu och den var bra.
I morgon ska vi ut till mamma och fika lite, och sedan lämna lite hos pappa sen får vi se.

Brytit ihop.

Har haft en dålig natt och en dålig dag.
Sov nog ungefär 3-4 timmar i natt och idag har jag bråka en del på Jonas.
Det är om mycket vi har kommit överäns om som han inte håller och som han skyller på at vi inte alls har kommit överäns om. Men efter att han har tänkt över många av sakerna ett tag så kommer han på att vi varit överäns om dem.
Var så trött på honom att jag berättade för 100 gången att han suger all kraft ur mig, att det inte finns någon kraft kvar och att han tar mycket mera kraft ifrån mig än Julia.
Jag berättade också att hans beteende får mig att ofta vilja ta livet av mig för att jag inte orkar.
Och det är verkligen sant.
OCH KOM INTE OCH SÄG ATT VI SKA DISKUTERA FÖR VI HAR DISKUTERAT SAMMA SAKER TUSEN GÅNGER!!!
Jag sa de att jag vill inte leva i detta det är ett helvete för mig att behöva sköta allt, och att jag sedan inte träffar mina föräldrar med Julia så ofta för att han väljer att vi ska åka till hans föräldrar 3-4 gånger i veckan.
Det sårar verkligen att det är så.
Förhoppningsvis förstår han det hela eller så kan han drömma om att ha de som det är nu, för om han fortsätter så drar jag med Julia och så får han vara glad om han träffar henne en gång i månaden.

Hejsan svejsan.

Idag är det ingen ide att jag bloggar massor, jag har jobbat 7.30-12.30 och ska tillbaka och jobba 16-20 sedan är det hem och njuta av att vara hemma med Julia några dagar. Så ni får ha det så bra så hörs vi i morgon.

Go morgon Sverige.

Humöret är inte å topp ska ju jobba 14.30-21.30 och i morgon en delad tur och är inte hemma fören 20. Känns verkligen riktigt tugnt, vill ju helst bara vara hemma och gosa med Julia hela tiden. Ge henne all min obehindrade tid. När jag ska jobba så kan jag inte det, jag går som i koma och vet inte vad jag ska starta med och vad jag kommer hinna med att starta på dagen. Idag skulle det behöva tvättas men har inte ens startat med det, känner ingen lust till någor alls just nu faktisk. förutom FRUKOST som det blir nu..

Livet.

Att gå från att vara tonåring till att vara mamma, är faktiskt ganaks jobbigt.
Det är inget man kan förstå om man inte gått igenom det själv.
Det är liksom som man måste växa upp på en gång, Jag tackar gudarna för att vi fick våran underbara flicka annars så vet jag inte vart jag skulle vara i världen.
Det var ju ändå festande minst 2 dagar i veckan vilket kunde ha varit min död.
Men räddningen kom med Julia, men jag är faktiskt idag ledsen över att jag inte brydde mig mer om skolan än vad jag gjorde så jag fick dåligt betyg i fyra ämnen som jag nu ska komma igång med att läsa upp. Funderar på att starta i vår eller till hösten, får se hur jag gör, finns ju så mycket mer att hinna med.
Men livet blir verkligen annorlunda när man får barn, man får något att leva för, något som lyser upp vardagens dagar.
Bara under tiden Julia är vaken så känner jag mig verkligen glad och lycklig, men när hon sover blir jag lite deppig, det blir för mycket, jag saknar henne när hon sover, och jag oroar mig för framtiden fast jag inte har något att oroa mig för.

Fikat.

Vi har varit och lämnat ett däck hos svärföräldrarna, men dem var ju inte hemma så vi åkte till svägerskan där dem var och fikade lite.
Ringde också ett viktigt samtal idag och den 17 november ska jag på ett viktigt möte. Ska bli intressant det kan ju förändra framtiden extremt. Men men får se vad som händer.
Nu tittar vi lite på tv och ska snart natta Julia och i morgon ska jag jobba, ser verkligen inte fram i mot det, jag har sett fram i mot det tidigare men idag dog verkligen min ork, kanske är det vädret som sabbat mitt humör och ork, men känner mest att vara hemma hos Julia och gosa, men kan vara roligt att komma ut också.

Sliten.

Ibland känner man sig verkligen sliten, och så känner jag mig idag, känns som om jag inte skulle stiga upp ur sängen idag, men man måste ju det när man har barn.
Julisen sover just nu middag och jag har ätit kebab och strips med bes sås.
har skalat potatis och ska göra potatismos på det och köttbullar med sås och lingonsylt, det var en önskan av karln som lever i detta hem och då ska han få det, jag går ju inte hemma bara för att vara jäklig och ta hand om Julia utan också för att sköta hemmet. Dock behövs det tvättas, men det känner jag verkligen inte att jag vill idag så det skiter jag faktiskt i.
Jullan vaknar nog snart men det gör inte ett dugg det är så mysigt med att gosa med henne, och snart kommer hennes underbara pappa hem och då ska vi åka och lämna in ett av vinterdäcken för det är en bubbla på den, och vi behöver ha dem när vi åker till gekås nästa helg.

Funderingar

Vi går nu i funderingarna om en ny bil till oss. Alltså med oss menar jag Jonas, Jag, Jonas mamma och pappa.
Julias stol tar sådan plats i våran A4 så det tänks på att byta till en A6. Men jag vill inte ha en Audi, men Jonas kanske har rätt i att så länge jag inte har körkort så kan jag inte vara den som bestämmer.
Men en större bil kanske kommer behövas, kan ju vara trevligt att få in allt och alla i bilen.

BVC

Vi var ju som sagt på BVC igår, Julia var jätte duktig.
hon var nu 69 cm lång och vägde 7740 g. Hon har blivit stor våran flicka, underbaraste på jorden.

Ojjjj,

Ojj dåligt bloggande det blivit senaste två dagarna. Det kan jag verkligen erkänna.
Har varit ut och åkt med pappa idag vi åkte enda till heby, vilket jäkla ställe, dödare ort får man nog leta efter.
Sedan åt vi på resturang blev hemlagad hemburgare med chips, det var smarrigt.
Men morgonen började med BVC besök för Julia. hur det gick får ni reda på lite senare.
Men iaf har hänt lite saker som kanske försändrar det ena och det andra, läskigt är det iaf.
Mamma Älskar Dig Vad Som En händer!

Natt.

Klockan är mycket, jag är vaken.
Jag ligger i sängen och lyssnar på att Jonas snarkar, han är duktig på det ska ni veta, jag brukar dock tröttna efter ett tag och knacka på honom och be honom lägga sig på sida så man slipper höra hans snarkande.
Julia sover och Moa våran katt löper och springer runt och skriker kattungen vet inte vad han ska ta sig till utan leker som tur är bara med hennes svans en så länge.Börjar bli dags att sterilicera henne nu. Men katterna är iaf utstängda ur sovrummet och jag hör hennes skrikande ända in, riktigt irriterande och jag vill bara stänga in henne så långt ifrån mig som möjligt tackvare att jag inte kan sova om det är helt tyst.

Besök.

Hej. Just nu har vi besök av Niklas, Julia håller på att somna och vi ska bara umgås och ha det lite trevligt.
Ibland behöver man umgås med lite folk, man kan inte alltid sitta i sin ensamhet.
Ska dricka en cider och äta massa chips med dip..
Har förresten köpt en till kamera idag, råkade skriva system tidigar men det är en vanlig kamera. Så nu har vi varsin, ville ha en system, men det får vänta till efter början på December. eller på julrean..
BILDER KOMMER SENARE!!

Dagens fråga 15/10

Hej, mitt svar på att vi inte köpte en begangnad är för att vi vill ha en ny säker.
Utvecklingen går fort framåt varje år, man vet inte vad en begagnad har varit med om heller, folk kan säga att dem inte har varit med i en olycka fast den varit det. Eller så är den äldre än vad dem säger.
Om man nu ska ha en barnstol till sitt barn som dem ska sitta i i 3-4 år vill man INTE ha en begagnad!!
Jag klankar verkligen inte när jag tycker att folk inte ska köpa begangnade barnstolar.
Men tackvare att FÖRSÖKRINGARNA oftas inte gäller med begagnade stolar förstår jag inte dem som skaffar dem eller föreslår sådana dumheter.... Skulle aldrig köpa något av begagnad typ som kan riskera mitt barns liv, vet inte hur det är med er andra mammor, men aldrig skulle jag utmana ödet!?!??!

Ny stol..

Idag har vi köpt och installerat Julias nästa bilbarnstol.
Ojj, stora flickan hon börjat bli,
Vi köpte Brio´s nästa stol, vi valde den i svart och rött för att matcha bilden och för att dem berättade att det skulle vara den smartaste stolen.
Vi hade inte behövt byta stol ännu, men man skulle göra det inom 9 månaders ålder eller innan de blir för långa.
Nu är hon ju snart 8:a månader gammal, och vi ska ju åka till Ullared den 28-30 oktober och då ville vi att hon skulle sitta bra och säkert.
Dock blir man ju lite mer ledsen när det kostar en 3000 kr cirka men det är det värt för hennes liv, skulle offra allt för att hon ska vara säker.

Många tankar.

Har många tankar just nu.
Framför allt om en syskon till Julia.
När ska man försöka med ett syskon?
Kommern det bli för tätt, kommer det bli för långt i mellan.
Jag vill ju att dem ska ha glädje av varnadra.
Det är hemskt jobbigt med att faktiskt inte veta vilket som är bäst att snart börja eller att vänta något år.
Det bara snurrar i huvudet på mig.
Det är så svårt att veta varken in eller ut när man inte har några syskon själv heller.
Och jag vet iaf att hon bör få ett syskon för det är inte så kul att vara ensamt barn.

Lång vila.

Julia sov middag i två timmar idag, det var två väldigt långa timmar kan jag säga. Nu är det fullfart på henne och jag har lekt konstant med henne i en timme, så nu får hon roa sig lite själv. Vilket hennes mamma gjorde när hon sov med massa bilder.
Bildkvalitten är verkligen inte bra, men det äe en cam som tagit bilderna och dem ska inte vara seriösa så det gör inget.

Beställa

Just nu håller jag på att lägga över bilder som jag ska beställa. Det blir lite över 2000 bilder som ska beställas i olika storlekar, så det kommer kosta sina kronor men då får det göra det, vill få ut alla så.
Julia sover efter att ha badat. Hon skrek som en idiot när hon kom upp ur badet och skulle torkas, jag testade med att sätta ner henne i badet igen, och då tystnade hon och fortsatte att bada. Hon är ett riktigt litet blötdjur den lilla slickan, hon skulle nog gärna bada varje dag. Men jag tror inte att det är så nyttigt?
Jag har lagat massor med mat också. och i kväll blir det något lättlagat för svärfar kommer hit och hämtar sopor som dem ska åka till återbruket med.

Dags igen.

Nu är det dags igen med dålig sömn. 4 timmar sömn och nu är jag uppe igen, Jonas äe på väg upp och Julia sover, Jag önskar jag kunde sova.

Trött.

Bakade men kakorna ser ut att ha varit med om ett krig, ser inte ens goda ut. har inte smakat på dem heller för känner inte för de. Mår mest illa kanske är det för bristen på sömn i förrgår och att jag sov hela natten i natt.
Funderar på att krypa in i duschen och sätta mig på golvet där oc piggna till.
Julia har somnat och sover skönt i sin säng, och jag känner för att göra samma sak, men jag kommer säkert somna lagom när hon vaknat till.

God morgon.

God morgon vi är nyvakna här efter en hel natt av sömn.
Så skönt att Julia oftast sover hela nätterna, Hon vaknade vid åtta och fick komma upp tjugo över åtta när allt kvar klart. Hon är ju så snäll.
Nu tittar jag på tv och hon leker med en bok och tittar på katterna.
Skillnad från henne så känner jag mig fortfarande seg efter hennes grinighet igår, men det kommer gå över och då ska vi ut och gå i det fina vädret, kanske bada idag igen faktiskt för det älskar hon, annars ska vi bara vara och leka och kanske baka något gott. Kanske blir det hallongrottor med blåbärssylt ist.

Krypt ner

Jag har krypt ner i sängen och tittar på serier medans Jonas tittar på fotboll på tv.
I morogn kommer det kanske något litet paket som jag har beställt.
Jag hoppas det!

Aaaahhhhhh dö!!!

Så känner jag just nu. Jag är trött som bara den, somnade runt två i natt och vaknade när jonas skulle gå upp vid kvart i fem, men då skulle han znoosa enligt honom, där tog mitt humör slut och sa väldigt surt och grinigt att det kan han glömma så det var bara för honom att gå upp. Klockan 06.45 somnade jag om igen och vaknade en timme senare och har nu varit vaken sedan de.
Julia har sovit hela natten, men hon har varit jätte grinig på dagen och skrikigt massa efter tio. Konstant har hon skrikigt. Enda gången hon varit riktigt glad idag är när hon badade, för det älskar hon verkligen.
Hon är så gullig våran flicka men mitt humör är inte på topp så har faktiskt halvt rytit åt henne att hon ska vara tyst, men såklart så hjälper det inte för den stackars flickan, så direkt kom det dåliga samvetet och hon fick gosa i min famn lite extra då.

Fika

Ska nog börja med lite mat nu för ska iväg och fika med Emma klockan 13 och innan dess måste jag nog få i mig lite att äta för att orka allt. Men det ska bli jätte trevligt att gå och fika med Emma. Kommer nog bli en bra dag detta fast jag inte har haft så bra med sömn i natt, men det är mest tackvare mig själv faktiskt.

Varför säger dem så?

Jag är fortfarande medlem i en sidan sedan jag var gravid. Nu tycker jag sidan har blivit ganska konstig en tjej är sur för att hennes kille tar bort taggarna på sig när han är med på bilder med deras barn. Nu råder massa tjejer henne till att inte lämna sitt kommande barn hemma med sin pappa på hans pappa dagar. MEN VARFÖR??? Bara för att en kille kanske inte vill tagggas med sina barn så ska väll han också ha rätten till att ha kontakt med sina barn.
Varför tror tjejer att dem äger barnen? Pappan har väll minst lika mycket rätt att knyta band med barnet och umgås med dem?
ibland undrar jag verkligen hur andra kan råda om sådana saker ist för att råda henne att fråga honom varför han inte vill vara med på bilderna.Kanske ljuger han till svar, kanske talar han sanning, men då har man ju iaf frågat.

Jahapp.

Jahapp snart är en flaska med Jordgubbsvin uppdrucket...
OJJJJ, OJJJJ, OJJJJ hon dricker fast hennes dotter är hemma!
Ja det gör jag en hel flaska till och med, men inte av något stark utan ett milt vin.
Och våran dotter kommer sova tills i morgon bitti så ingen fara, Jonas har druckigt två mellan öl och han är också kapabel till att ta hand om Julia.
Men det behövs mer än 750cl för att göra mig full faktisk. Och jag ska snart gå och lägga mig.
Imorgon blir det att lämna Julia med sin faster som ska ta hand om henne över natten, för i morogn ska vi gå ut lite. Det är väll bäst att passa på fyller år om 2 veckor men kommer nog inte hinna fira.

Fick följa med hem

Var till Erikslunds shoppingcenter ikväll. Dessa saker fick fälja med mig hem plus en dubbelring, en bh och ett annat linne. Köpte också tre tröjor till Jonas, Julia fick inget men hon har faktiskt hur mycket saker som helst.

Regnar.

Denna underbara dag bjuder visst på regn.
Varför detta eviga regnande? Vi vet ju iaf att det är höst utan det.
Vi som hade planerat att gå ut på långpromenad men vem gör det från ingenstans när det regnar?
Nej varken jag eller Julia skulle bli glada ute i regnet så vi hoppar över det.
Idag har iaf Julia varit jätte snäll sovit till 9 och sedan inte skrikigt alls,h on har till och med låtit mig fixa mig med lite smink och fixat håret lite, då känns det verkligen som en bra dag.
I morgon ska vi gå ut och Julia ska sova borta, men till de så måste jag hitta lite nya kläder jag kan ha på mig, funderar på att hitta en kavaj, någon byxa och någon tröja till det, men får se hur det artar sig.

Trött.

Har dammsugit och torkat golvet, tvättat och diskat idag igen..
Jag hatar att ha det stökigt hemma, jag hatar det verkligen, när jag bodde hemma kunde jag ha det hur stökigt och rörigt som helst men där spelade det liksom ingen roll. Det var ju inte mitt på något sätt, där kunde det ju se ut hur som, Men nu när det är vårat hem så ska det vara fint och rent, inte bara för min skull utan för Jonas och Julias skull också. Jag vill att det ska se bra ut om någon kommer på oväntat besök och inte som ett bombnedslag.
Men det är många som kommentarar och reagerar på att jag städar så ofta, men det tycker jag inte att jag gör, det skulle vara skönt att dammsuga av hela lägenheten varje kväll men den orken ha rjag verkligen inte just nu med denna sugande dammsugare men om jag skulle få en ny och kanske en sladdlös så skulle jag dammsuga varje kväll.

Vabba.

Idag skulle jag jobba, men jag vabbar med min sjuka prinsessa, tycker det är viktigare att vara här för henne nu när hon är förkyld, så som hon hosta, nyser och snorar.
Denna natten blev iaf mycket bättre och hon vaknade bara 2 gånger och var jätte glad ena gången och låg och snurvla sig och pratade.
Just nu springer hon runt som en tok, och man kan knappast tro att hon är sjuk. Men så var hon en stund igår också när hon lät bli att skrika.

GRATTISSS!!!

GRATTIS JULIA PÅ DIN 7 MÅNADERSDAG!!
VI ÄLSKAR DIG.

God morgon kan man lugnt säga.

Ja ni god morgon.
MMin morgon har inte varit toppen inte natten heller.
Julia har skrikigt en gång i timmen hela natten och knappt somnat om innan hon vaknat igen. Hon fick alvedon en gång i natt men det hjälpte ine så mycket, men hon fick en gång till i morse då somnade hon och sov från 7 till halv tio iaf. Så nu har hon fått gröt med en katrinplommons burk fall om det är hennes mage som kråglar.
Man får ju ta till alla medel man kan komma på., Massage på magen har vi också tagit till. Så får se vad det är, det kan lika gärna vara en tand eller en förkylning som spökar.

Lite lugn och ro.

Hade lite svallningar i mitt huvör tidigare när jag pratade med Jonas, då jag irriterade mig på att han aldrig kan svara på mina frågor jag ställer, Spelar ingen roll om det är en fråga om hur han mår eller om hur varmt det är ute. Han svarar typ aldrig på frågorna, så ett litet utbrott men sedan blev allt lugnt på en gång.
Nu ska han försöka svara på sakar när vi pratar, för de värsta som finns är folk som inte svarar eller typ cäger "jag vet inte"..
Men som sagt sams utan att det ens blev något riktigt bråk, utan bara svallande från humöret.
Ibland kan man tröttna på att sitta i soffan och leka med sin underbara vita nalle som mamma helst skulle ta själv.

Förstår inte.

Jag förstår mig inte på dem personerna som bor i hyres hus/lägenhet, som faktiskt rustar upp dem. Vem skulle vilja göra något sådant dumt när man inte får ut något för det?
Lägga ner pengar som man ändå inte kommer få tillbaka.
Har till och med svårt för dem som tappetserar och målar om själva det ska ju hyresvärden stå för. Man måste ju kunna kompromissa fram något så man inte lägger ner något själv. För den delen har jag svårt för allt som har med hyres att göra. Varför hyr man om man har råd och köpa??
Är det någon som har svar på det?

Fan ta?!?!

har inte tänkt på att Fanta blir Fan ta om man lägger till ett medllanslag,
Just nu leker Julia med en stor flaska Fanta exotic. Dem älskar hon, det är mycket färg på flaskan och hon undrar nog vad det är i nbär hon aldrig får smaka.

Promenad

Julia och jag har varit på promenad, tog den den gammla vagnen som vi inte lyckades göra till en sittvagn sist. Men Julia och jag löste det.
Så här söt var Julia i sin overall i vagnen. Inte bästa bilden men får duga. Älskar henne.

Har inte.

Jag har inte uppsökt läkare, Gu vad jag är slö!! Jag erkänner det, jag har inte orkat slå nummret och öppna min mun och prata med dem, Men jag måste ju göra det. Får se om jag gör det idag eller om jag gör det i morgon.
Igår var toppen, var ute på promenad, lagade en stor tacopaj, var ut till svärföräldrarna och fikade.
Idag har jag hunnit städa av vardagsrumsbordet och köket men det är mycket kvar att göra.
Någon som lyckats fått ut sin arm.

Snurrig.

Känner mig trött, slö och snurrig just nu. Vad det kommer ifrån vet jag inte, jag har ju till och med ätit JÄTTE mycket lunch men inte ens det verkar ha hjälpt. Vad är det som är på gång liksom?
I morgon blir det att uppsöka läkare och ta reda på vad det är.
Ska snart på promenad med Julia men måste göra mig klar först, och byta om och lillan måste ju få vakna först hon tar en liten skönhetssömn just nu.

Nytt.

Jag har inte upptäkt några nya knölar tack gode gud för det.
Men något som jag har hittat är att jag har fått en blåsa på innsidan av min läpp. Hör det ihop tro?
Känns nästan som om man bara blir sjuk av tanken men det är inte så för då skulle det ju inte ha kommit massa knölar.
Julia är riktigt glad just nu, men det kan jag inte påstå att hon var i natt, då vaknade hon och jag var uppe med henne i över en timme, och varje gång hon somnade och jag la ner henne skrek hon, och när hon kom upp i famnen blev hon jätte nöjd. Ändå hade hon suttit i bärselen i över 2½ timme på dagen och myst med närhet
Min älskade familj betyder mest för mig.... Aldrig skulle jag klara mig utan dem..

Knölar.

Jag har fått några konstiga knölar på huvudet, först var dem två nu är dem 5 plus att jag har fått tre konstiga på halsen, dem ligger inte ytligt utan en bit under huden. UNDRA OM DET ÄR FARLIGT?
Vet inte hur länge jag ska vänta på att uppsöka läkare upptäckte det i torsdags, och tänkte vänta tills på torsdag då har jag haft det en hel vecka och kan då berätta för dem om det har utökats och om det gjort ont, m.m.
Men har ingen aning om vad det kan vara faktiskt.
Var på Mickelsmäss idag också för den delen, det var roligt handlade inte så mycket, blev 3 godis remmar, 24 par strumpor till Julia och sedan en tröja med en traktor till henne också från hennes far. Julias faster var också med på marknaden och vi köpte sedan mat från Vita elefanten som var gott i gott gott.
Bilder på Julia kommer snart.