Halv sover.

Har fått sovmorgon idag. Snällt av våran underbara dotter, och ändå somnade hon vid 21 igår kväll.
Har råkat säga ja till att börja jobba tidigar idag, inte roligt men så går det när man inte kan säga nej. Men men det är ju iaf 2 dagar kvar nu på mitt arbete sedan går jag hem på mammaledighet igen vilket kommer göra så jag bara jobbar ca 5 gånger i månaden vilket är lagom, det är ju bara en liten extra peng och sällskap som jag är ute efter.
Men fast det har varit sovmorgon så är jag totalt trött, hemskt men sant, men det är som sagt bara idag och i morgon kvar sedan kommer jag vara ledig med Julia. Kommer bli underbart.

Vet inte vad.

Jag vet inte riktigt vad som har hänt, har tappat gnistan till att blogga just nu. Fast jag är ledig idag så är detta mitt första inlägg, jag kan inte hjälpa det men jag vill lägga mer tid på Julia och hon är ju mestadels vaken nu för tiden så finns inte så mycket spill tid kvar att skriva på.
Kanske det är dags att lägga ner denna blogg. Men endå så vill jag inte lägga ner den, det är så mycket som jag har skrivit här som jag vill ha kvar. Det finns nog mycket inom mig som också vill komma ut, och detta är ju en prefekt ställe för att berätta sin sida av alla saker man är med om, inte bara lyssna på andras.
Men jag vet inte längre.
Vet varken ut eller in om jag ska lägga ner tiden på detta eller om jag faktiskt bara ska försöka slappna av när Julia väl vilar för dagen.
Just nu sitter hon vaken och tittar på mig, hon försöker leka men är mest intreserad av datorn som hon alltid ha varit om jag suttit vid den när hon varit vaken.
Jag vet inte heller om jag ska skratta eller gråta över att jag inte jobbar så mycket i oktober, jag vill ju vara ledig med Julia men ändå så vill jag jobba, jag vet som sagt inte ut eller in men allt löser sig väll förr eller senare.

Ledig i 2 dagar.

Nu kommer jag vara ledig i 2 dagar från jobbet och sedan jobba två sedan gå in på mammaledighet igen. Känns riktigt bra, och känns toppen att se på att lönen blev mycket mer än vad jag trott också.
Julia mår toppen.. Hon kan nu krypa hin använder inte alltid sina ben när hon tar sig fram, men det går undan nu, hon kryper verkligen mycket och det är så kul, men dock riktigt mycket jobbigare att hålla koll på henne.

Dött ut.

Mitt bloggande har nu dött ut massor. Skriver inte så ofta. Men jag jobbar nästan hela tiden, eller så tar jag hand om Julia och lagar mat och sådant.
Men jag sluter jobba så mycket i oktober och börjar med min mammaledighet igen, och då blir det lite lättare att skriva.
Men ni får ha tålamod tills 1 oktober med att jag jobbar massor och inte skriver så mycket.
Men kan iaf säga att allt är jätte bra här hemma hos oss, Julia har lärt sig krypa, och hon hatar just nu när man lämnar henne ensam i vardagsrummet.
Jonas får besked om sitt jobb på PEAB på onsdag.
Och jag mår också bra, lite sliten av allt jobbande. Men får se possitivt i det hela man får massa extra pengar.
Jobbar 7-12.30 16-20 Onsdag, Torsdag, Fredag. 7-15.30 Lördag söndag och sedan tillbaka på 7.30-12.30 16-20 på Måndag, sedan ledig typ tvp dagar sedan är det på det igen. Men har inte lagt in några arbetsdagar alls i Oktobet så detta blir så bra så.

Bra dag.

Ledig hela dagen idag vilket är underbart. Sitter och tittar på 16 and pregnant. Julia leker och dagen är toppen.

Kan inte sova..

Hej jag är nyfiken om vad som händer där uppe och jag har fått min underbara fars ögon.
Jag har försökt somna för att få lite underbar sömn. Men det går inte, jag är verkligen riktigt riktigt vaken, så jag ligger nerbäddad under täcket i soffan och tittar på Sex and the city fast jag har sätt alla avsnitt många,många gånger..
"Jag vill så gärna låna din kamera mamma som du har i din hand."

Sömnen behövs.

Trött, trött och ännu mera trött är jag, ändå har jag sovit hela natten. Vaknade dock lite när Jonas skulle upp i morse. Men somnade snabbt igen. Men varför är jag då så trött?
Julia sitter också och gäspar just nu vad är det som gjort oss så trötta?
Hoppas lillan inte kommer bli övertrött innan hon somnar för att vila lite om en timme eller två.

Orkar inte.

Orkar inte tjafsa mer om en tusenlapp fast jag vet att jag betalat räkningen så skiter i det nu. Det är ju inte världens undergång. Känns som det tar mer kraft och pengar typ att ringa och tjata om det och skicka in kvitto på att det är betalt. Nej bara onödigt, nu släpper jag den fåniga saken och börjar konsentrera mig på att jag ska jobba den och jobba in den lilla tusenlappen.
JULIA ligger och sover igen så sött och lugnt, helt underbart är det att se henne så rogiven.

Irritationen i topp..

Har ringt kronofogden för att jag fick en skuld hos dem igår.
PÅ EN RÄKNING JAG HAR BETALAT!!!.
Betalade deras skuld också innan jag faktiskt insåg att jag redan betalat tv och radiotjänst.
Och på kronofogden sa dem att radiotjänsten skulle betala tillbaka deras pengar då.
Men tror ni dem på radiotjänst tycker at dem ska göra det heller?
NEJ!!! Dem säger att den inte är betald fast den är det.
Otrevliga jäkla fjolla i telefonen som jag var riktigt otrevlig imot när jag vet att jag betalat det hela...

Behövs idag med.

Idag behövs jag också på jobbet klockan 16 sa jag då att jag skulle börja och inte tidigare.
Det känns som en bra tid för då hinner jag vila innan och gosa massor med Julia.
Har just nu verkligen hemsk mensvärk, vet inte riktigt vad jag ska göra med värken faktiskt jag som inte brukar ta värktabletter. Kanske ska man ta en eller två och försöka krypa ihop lite och hoppas på att det går över...

Snart jobb.

Snart börjar jag jobba klockan 14.30 till 21 jobbar jag idag.
Och jag vill verkligen inte längre, jag vill vara hemma med Julia, jag får faktiskt lite smtt panik att jag har tagit på mig massa arbetspass när jag faktiskt kan vara ledig med henne.
Men hon har det ju bra med att vara med sin farmor i 1-2 timmar två gånger i veckan.
Men jag får endå panik, jag missar ju något med henne. Men vad ska jag göra då?
Säga på jobbet att jag inte klarar det längre eller ska jag bita ihop månaden ut iaf?
Nej nej nej!!! Vill verkligen inte jobba idag vill bara vara med Julia.

Till frukost blev det havregrynsgröt för m...

Till frukost blev det havregrynsgröt för min del. Jag som inte ens tycker om det men måste ju testa. Känner mig riktigt natt just nu får se hur länge det håller i sig. Känner mig dock illamående men det fungerar det med.


irriterad

är riktigt irriterad på att Internet här hemma hos oss fungerar inte just nu. Varför vet jag inte men jag vet att mitt humör är i botten tackvare de. Visst det fungerar ju på min mobil men det är ju inte precis samma sak.

Internet och film.

varav Internet fungerar inte just nu. Väldigt irriterande är det iaf så skriver detta från min telefon. Tittar på nyaste Irene Huss också just nu. Har lite svårt att koncentrera för Julia är inge glad för att vi ska titta på film.

Västerås.

Dags att åka tillbaka till västerås. Julias gåstol fungerar inte riktigt som den ska. Den spelar inga ljud eller blinkar inte förrutom var tionde gång typ. Det är något glapp med den så vi åker och byter plattan på en gång idag, så dem inte tror att vi pajat den själva.
Min lilla Julia är underbart söt just nu ska ni veta.

Pissigt väder.

Det är riktigt dåligt väder, men ska ut och gå med Julia och vagnen ett tag ändå.
Har lovat min pappa att lämna in lite papper till läkarna idag, och nu ska jg passa på med det, för Julia har redan ätit sitt andra mål för dagen och är mätt och glad just nu, så det passar utmärkt att ut och gå nu.
Men vädret är inte jätte bra men får klä på mig ordäntligt och linda in Julia i en varm skön filt. Tänk om en annan också skulle kunna åka skönt i en vagn ett tag.

Så sjukt..

Tittar på något konstigt operationsprogram just nu när Julia sover.
Det är så sjukt att folk går för att opera sig, kan man inte acceptera hur man ser ut?
Man är född med ett utseende som man ska leva med, man ska lära sig att tycka om sig själv.
Men här går folk till kirurgerna och klagar över celoliter (eller hur det stavas) att brösten är för små m.m m.m.
Jag har verkligen svårt att med folk som fixar sitt utseende, men det kanske är för man inte har gjort det själv.
Men det måste ju finnas mod hos dem personerna som opererar sitt utseende också för det är ju inte alltid allt går bra. Man måste ju ha det i åtanke.
Nej men finns det någon här som läser sin opererat något som kan dela med sig lite av hur dem tänkte och vad dem opererade?

Lång helg.

Jobbade 7-17 i lördags fast jag skulle ha slutat 15.30 sedan i söndags blev jag inringd vid lunch att jag behövde jobba klockan 16-21. Snäll som jag är så säger jag ja. Men de var lite kämpigt med den övertiden men det gick.
I LÖrdags efte jobbet åkte vi iaf till Jonas föräldrar med där hans syster också fanns så åt vi lite middag tillsammans och bara hade trevligt.
Igår blev det att inhandla en gåstol till Julia (dock fungerade inte lapmorna och ljudet på lekbrädan så den behövs åkas och bytas idag) och lite leksaks klossar fick hon också. Vi fikade och köpte med oss massor med kaffebröd från fiket, det kan ju som sagt vara bra att ha när det kommer folk.

Älskar

Jag älskar min familj mest av allt.
Hoppas allt kommer ålla för alltid, att det kommer gå bra för Julia med allt, och att vi förr eller senare kan utöka våran underbara familj med en till bebis.
Men en så länge är ni mitt allt. Det är för er mitt hjärta slår varje slag, utan er så skulle jag inte längre ha något att leva för.

SÖNDAG!!!

Varit dålig på att skriva igår och idag, men har jobbat, och återkommer med att skriva om allt som hänt.
För skulle inte jobba idag men hänt så mycket så blev inringd bara någon timme innan jag var tvungen att hinna börja, men därför är jag nu så trött så jag ska passa på att sova när Julia sover.

Spelar ingen roll vem det är, hur det är e...

Spelar ingen roll vem det är, hur det är eller vad det är. Allt kan göra en besviken. En sårande,stickande känsla som svider inom dig. Något som du inte kan roför något som inte alltid kan undvikas. Känslan av besvikelse och svek skulle kunna döda vilken person som helst.


Tråk..

Mitt liv ser kanske tråkigt ut just nu.
Jag har städat och dammsugit idag igen ( gjorde det i onsdags också) har tvättat massor och diskat.
Julia är och handlar med sin pappa just nu. Och det väntas på att ena katten ska bli hämtad och få flytta till en jätte snäll och bra familj. Sedan ska vi åka ut till pappa med det som jonas har handlat.
Pappa kan ju inte åka och handla och sådant själv nu när han har opererat höften så det är vi snälla och gör.
Sedan ska vi leverera två katter till Jonas syster vilket också är bra för då vet man att dem också får de bra och inte blir någon mat till andra.
DÅ har vi en unge kvar som vi ska försöka sälja till någon i närheten också så man vet att hon får det bra.
USCH trött som bara den är jag också.. och i morgon vankas jobb får se hur man orkar de.

Teen Mom,

Sitter och tittar på Teen mom... Har en katt intill mig och en bebis som försöker leka.
Underbar dag.

Tror hon är cool.

Det var en tjej som hoppade på mig nyss med massa skit.
Om tex att jag ville avliva kattungarna.
Ja jag avlivar dem hellre än att sälja dem till dem som gör dem till ormmat! hur svårt kan det vara att förstå?
Ingen vill väll att deras djur ska bli andra husdjurs mat.
Och om jag verkligen ville avliva katterna så hade jag väll inte sökt hem till dem?
Nej det är ju bara en sista utväg.
Och att den lilla flickan får ryck över att kattmamman inte äter p-piller eller är sterilicerad så kan jag svara med det att hon hade precis fått en kull med ungar och då får man inte sterilisera dem. Inte hade vi trott att hon skulle para sig med första katt hon möter då.
Och för det sista, VÄX upp om du säger att jag är ful och verkar vara en dålig mamma. Jag är nog både vackrare och är en bättre mamma än vad du kommer bli om du reagerar så starkt.. Så starkt som du reagerade gör bara dem som är avundsjuka.

Tuff Natt..

Min natt har inte varit toppen.
Kattungarna höll mig vaken länge tills vi fick köra ut dem.
Sedan skrek Julia lite, hon hade nog en mardröm för hon somna fort med sin hand i min.
Moa (kattmamman) kan ju öppna dörrar så halv fyra i natt så öppnade hon våran sovrumsdörr och släppte in alla kattungarna som attackerade oss. Men skilnaden var att Jonas kunde sova igenom allt.
Sedan vid 04.30 en kvart före Jonas skulle upp så väkte jag honom för då var både kattungarna busiga och Julia vaken.
Sedan somnade jag om efter han jagat ut dem och tog Julia.
Nu väntar jag på att Julia ska vakna till.

Med fyra kattungar i sängen ska jag försök...

img162 (MMS)

Med fyra kattungar i sängen ska jag försöka läsa lite. I morgon flyttar 3 av ungarna till nya hem. Bara en stackars flicka kvar som inte fått hem.


Kända.

Alltså. dem kända bloggarna skriver nästan aldrig något intressant längre.
Paow skriver bara om massa supande, Kissie om utgångar, pojkvännen och shopping, Micah skriver knappt något längre. kenza skriver mest om sitt program.... M.f m.f....
Det känns som alla "stora" bloggare har börjat skita i att berätta saker om sig själva, dem säger ju till och med att dem inte vill vara privata i bloggarna längre. Men varför bloggar man då ens??
Det lär ju inte ens vara värt pengarna när man inte kan vara sig själv...

Hur många???

Skämtade med Jonas för någon dag sedan.
Jag sa "undra hur många barn vi hinner med innan klimateriet?"
Han såg då jätte chockad ut. Tror verkligen att han trodde att jag var allvarlig.
Visst jag skulle stormtrivas med att vara hemma med sina egna barn om dagarna. städa, baka och laga mat. Det skulle ju vara toppen, men nej högst tre barn blir de.

God morgon i regnet.

God morgon idag regnar det massor, och ännu mer massor ute.. Det gör inte mig så mycket det är ju endå ganska mysigt.
Igår fick ju Julia sina sprutor som sagt. Det var hennes 6 månaders kontroll tackvare att hon fyllde 6 månader i måndags. Så två sprutor fick hon och hon hade visst börjat skrika ganska bra tills hon fick syn på någon leksak.
Hon har gått från 65,5 cm lång till 67 cm.
och väger nu 7470 g ist för dem 6820 som hon vägde förra gången när hon var 5 månader.

BVC

Jonas var på eftermiddagen med Julia till BVC.
Hon fick då två sprutor, men resten berättar jag i morgon.
Men kan någon vara snäll och berätta hur man kan göra "vatten" stämplar eller någon annan text på bilderna så det blir svårare att ta dem.

Vattenstämpel??

Jag fick rådet att göra vettenstämplar på mina bilder om jag inte vill att folk ska kunna sno dem. Hur gör man sådana???

Stölder.

Kan redan nu säga att alla bilder som ni tar här ifrån kommer anmälas!!
Så ni vet det och inte känner att ni vill ta några bilder och lägga ut som era egna.

Dålig dag redan nu.

God morgon, har nyss vaknat och serverat Julia äppelgröt med hallon,blåbär och äppel puré. Det tyckte hon var jätte gott. Och katterna som äter upp resterna verkar också tycka att det är en hitt.
Ska ju som sagt jobba idag, jag börjar 14.30 och jobbar till 20.00 så inte världens pass ikväll iaf det är ju skönt det.
Julia ska till bvc 15.30 och få sprutor för hon är ju hela sex månader i måndags.
Så under den timmen så ska Julias farmor ha henne. Det är ju ganska lagom hon som verkligen vill vara barnvakt också.
Det som var kasst med denna dagen är att det tok regnar utanför alla mina fönster idag.Så här ser varav sovrum ut just nu. Det är...

img157 (MMS)

Så här ser varav sovrum ut just nu. Det är mörkt. Och jag gillar det! Som en äldre tant ska jag nu försöka sova för ska först ta hand om Julia under dagen och sedan jobba kvällen ut. Fullt sysselsatt är jag verkligen.


GRATTIS!!!

Nu har vi varit till Julias faster och firat hennes födelsedag. Hon fick två vinglas för 598 kr. och sedan två tallrikar när vi var i väg till västerås hon, jag och jonas mamma.
Vi tog med fin Thaimat till henne, hon fick välja vad hon ville ha för mat. Det tycker jag att man får göra som födelsedagsbarn.
Hon bjöd också på lite kaffe, kaka och tårta. nam nam nam...
Nu är vi hemma för att natta Julia som just nu försöker trycka i sig lite välling. Men hon måsta ju vara mätt i magen när hon ska sova så hon slipper vakna massa i natt.
Men hon vaknar ju inte längre på nätterna heller utan sover hela nätterna mellan 21.30 och 08.30 ca. Det är lagom tid tackvar att man aldrig går att lägger sig tidigare än 22.
Julia med hennes underbara faster.

så är det.

Det var en person som reagerade på att jag sa att Jonas hade lovat ett syskon och att du nu är så.
Det är inte så att jag tvingar på honom ett syskon, vi har faktiskt diskuterat detta några gånger nu och vi har båda kommit fram till att om det händer, så händer det. Inte så att vi tvingar fram ett syskon.
Men Jonas vill nog också ha flera barn snart, tackvare att han till och med säger att det är "lillebrors/lillasysters" rum om datorrummet.
Så vi är överrens om det hela. och inget tvingande för att Julia ska få ett syskon.
Men jag kan förstå att det kan missförstås ganska bra med tidigare inlägg..

Till Salu!

Nu har jag lagt ut våra katter till försäljning.
Vi kan ju inte ha dem alla kvar, så alla av dem ska få flytta om dem får hem.
Får se om det är någon som nappar på det hela och vill skaffa sig en katt.
Jag har lagt ut dem genom en av våra arbetssidor, för jag vill verkligen inte sälja dem och dem blir ormmat, det skulle vara bland det värsta som skulle kunna hända, därför säger jag att jag hellre vill avliva dem i sådana fall.
För hur hemskt är det inte att folk matar sina ormar med kattungar???

Lagar mat igen.

Just nu lagar jag mat igen.
Kokar spagetti till de 7 liter köttfärssåsen som jag gjorde tidigare, och jag kokar potatis och ska steka på lite rökt fläsk som vi snart ska äta till kvällsmat.
Tittar på ensam mamma söker.
Har aldrig varit något fan av det men nu ska jag testa att titta på det.
På onsdag blir det bonde söker fru där 2 stycken från våran by är med ena är grannen till mamma så då måste man ju titta.

Sover.

Min lilla prinsessa sover just nu.
Jag tittar på jersey shore 04.
Ska göra lite nytta snart innan Julia vaknar, håller just nu på att tvätta också så det kommer bli bra ska ni se.
Vet dock inte vad jag ska laga för mat idag. Något med potatis tror jag att det blir, kanske med lite rökt fläsk kanske. Det låter gott för mina öron just nu iaf.

Sviken..

Jag känner mig just nu riktigt, riktigt sviken..
Har haft en bra dag i Erikslund med Jonas syster och mamma, å såklart lilla Julia.
Handlade lite på Ikea men blev inte mycket. det blev inte mycket inne på city gros.
Men vi skulle ju ut till pappa och hjälpa honom så han fick lite mat och sådant, men de verkade Jonas skita i och tog inte tag i att komma så vi kunde åka, Så pappa får lida där ute stackaren, det känns verkligen hemskt.
Och jag jar skällt på Jonas massa för det just nu fakitskt, för det sårar mig att han ska hålla på att hjälpa några som skulle klara allt själva, än att hjälpa pappa..
Usch irritationen är faktiskt stor nu fast vi är sams.........

Trött!!!!!

Jag är så trött, är hemma på timmar just nu. Vilket betyder att jag har 3 timmars rast sedan ska jag tillbaka och jobba i 5 timmar!
Inte det roligaste när man är trött, jag har inte kunnat sova på min rast som jag brukar göra när jag går på timmar, det är enda gången som jag kan sova på dagen och kunna sova på natten.
Men inte idag inte, idag gick det inte och sova, och jag behöver gå hemifrån om 30 min, så inte värt att somna nu inte.
Julia och Jonas är inte hemma så det är ju värdelöst att inte kunna sova. om jag hade sovit nu kanske jag skulle känna mig utvilad, men vem vet det kanske hade gjort mig ännu tröttare.
Lever ändå på hoppet om att jag faktiskt börjar min ledighet sen, och bara jobbar 2 kvällar i veckan, och resten umgås med Julia.
Men just nu känns det tungt, som om denna dagen aldrig kommer ta slut, men jag vet att det bara är fån från min sida, för dagens timmar kan inte bara stanna upp.
Man skulle ha skaffat ett jobb där man jobbar 7-16 varje måndag till fredag. Haha nej kanske inte de då hade jag också tröttnat. Det är nog mest saknaden efter min familj som gör så jag verkligen vill börja vara hemma igen.

Har accepterat de.

Jonas har nu accepterat det att låta ödet avgöra om vi ska få en bebis till. Han verkar ine så negativ till det, och verkar nu acceptera det hela med att jag vill ha en bebis till att ta hand om..
Dock är jag rädd att Julia kommer få mycket mindre uppmärksamhet om vi skulle få en till.
Skulle det bli så att hon får mindre uppmärksamhet??
Iaf är det skönt att Jonas nu accepterat tanken på en till. Men får se när det blir en till. Det händer nog inte på ett tag iaf.