Hej denna tisdags morgon.

Hej, toppen morgon eller inte, eller det beror kanske på hur man ser på det hela.
Vädret är kasst så har sms:at min svärmor och frågat om hon kan köra mig och Julia till MVC i eftermiddag vill inte gå om det kommer spöregna, men ännu har hon inte svarat så får väll se hur det blir med det hela.
Julia har sovit hela natten förutom att hon vaknade till när Jonas satte igång tv:n i vardagsrummet när han skulle till jobbet, men då lyckades jag fort att somna om vilket känns jätte skönt.
Julia ligger och sover just nu och jag låter henne sova om hon är trött, det kan ju vara efter sprutorna igår så.
Jag är riktigt trött men håller fortfarande på att tvätta barnkläder och det ska det göras tills det blir klart, har fyllt över 12 lådor med barnkläder i storlek 50-62 så det kommer bli mycket men orkar inte gå igenom det som vi ska sälja och det vi ska ha kvar just nu faktiskt det får bli senare. Skulle behöva städa också men det känner jag ingen ork för framför allt när Jonas inte komer hem i tid idag utan ska på möte med sin chef och äta mat.
Lagom glad jag är för det, att jag då ska försöka laga mat igenom som alltid, då Jonas lovat att laga mat 3 gånger i veckan oc inte har lagat mer än 1 gång denna månaden. Men men orkar inte bli sur, eller något.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback