Irriterad!

Vi blev nyss erbjudna förskoleplats på korsängen, ringde och frågade hur det är tänkt att man ska kunna gå ända dit när man bor på andra sidan stan och faktiskt också jobbar på denna sidan av stan, det kunde hon inte svara på. Så det blir bara att tacka nej till erbjudandet och hoppas på att någon unge ska sluta.
Pratade med förskolelärarna på mitt gamla dagis där jag gick, alltså blixten, dem undrade om hon inte skulle gå där uppe, vilket mitt svar blev nej. Och det tyckte dem var bra dem sa att det började gå utför för dem och att det inte är ett sådant bra ställe att sätta sina barn på längre eftersom det inte är ett "militär" dagis längre. KKänns ju skänt att veta det iaf att man inte har sökt dit då till och med de som jobbar tyckte att lokalerna hade börjat blivit sunkiga men pengarna inte finns för att fixa det och att nu när så många "utomstående" som går där så blev det inte samma sak.
Tur att man har en svärmor som jobbar natt som kan ta Julia några gånger då och då, eller ta den andra lilla så Julia får ensamtid, och så hoppas vi på svar från dem andra privatägda och dagmammorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback