Haft fullt upp.

Ja det har vi verkligen, vi har gjort massa nytta överallt denna lång helg.
Och i lördags var vi i strängnäs och åt glass och fikade, gick runt och tittade lite och så lekte Julia i den storla lekplatsen nere vid hamnen det var så mysigt och skönt. På kvällen hjälpte vi Ann-Sofie att få upp lite lister tavla och en stor lampa. Och vi fick god hamburgare där.
Sedan i söndags så var vi på kak och tårtbufe och Julia var så glad, inte för kakorna och det för hon tog typ en tugga av en kaka och sedan ville hon inte ha, nej hon ville då titta på alla som sprang runt, och inte gjorde det oss något att hon tittade, skrattade och pratade med dem, det blev ju så mycket nyttigare så.
Jonas och jag åt tills vi var sprickfärdiga sedan begav vi oss till västerås och köpte in nya ytter möbler bara det gick på över tretusen och sedan så köpte vi en lampa att sätta upp också. Nu saknas det lite inredning, alltså blommor, massa ljuslycktor som man kan hänga upp, och massa vita hjärtan eller något liknande man kan ha på väggen.
I morse så vaknade jag grymt tidigt redan före fyra med värkar, dem höll i sig till sex då jag efter två ipren (fast maninte ska äta de utan alvedon, men de hade vi inte hamma) Julia var ju också vaknen massa under den tiden så var ganska jobbigt, värkarna höll sig också var 3-4 minut så blev lite orolig där närmare sex innan jag somnade då Jonas är i stockholm och jobbar. Men det gick ju som sagt bra och det har nu gått över och jag får några värkar då och då bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback