Men kul.

Julia på öppna idag.
Lagom roligt eller kanske inte!!
Jag är avrådd från att Jobba, så har avsagt mig att jobba nu, och jag som inte har ansökt om havandeskap fören den 22 tror jag att det är. men men det får vara så har ju 187 föräldra dagar kvar för Julia så får väll ta av dem.
Man lyssnar ju ändå när man blir avrådd det blev jag ju aldrig förra gången dem tyckte då bara att det kunde vara skänt för mig att boa hemma, men denna gången lät hon väldigt allvarlig.
Jag får ju ändå sammandragningar av att vara ute och gå med vagnen behöver inte vara mer än fram och tillbaka till affären i lungt tempo.
Jag ligger varje kväll med sammandragningar, oftast inget som gör ont men på senaste veckan har det också börjat trycka neråt så tänker inte utmana ödet.
Idag var vi också på öppna förskolan Julia lekte massor och vi hämtade ut Julias handavtryck. Och allt har varit en toppen dag fast jag som sagt har haft X antal sammandragningar.
Julia och Jonas är och hämtar bilen de trodde ju igår att det skulle kosta några tusen men det kostade bara 900 kr när Jonas mamma hämtade ut den tidigare idag så det är ju jätte bra det.
Nej ska tänka vart jag har kameran med alla bilder. Och ta det lugnt i väntan på att dem ska komma hem. Kanske börjar bli dags att packa förlossningsväskan också

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback