Tjo hej!!

Vilken underbar natt!
Ja jag ljuger inte, jag är riktigt glad över natten som varit, jag fick faktiskt rikitgt mycket sömn fast jag var vaken mellan tre och sex, men jag sov faktiskt riktigt skönt strax efter elva till tre och sedan sex till åtta. Och Julia hon vaknade kvart över åtta efter en hel natts sömn. Mitt lilla hjärta.
Nu sitter vi och äter frukost, jag är klar och Julia lyckas långsamt få i sig lite frukost men pratar och leker mer i sin stol just nu.
Dagen bjuder visst på otorligt fint väder, frågan är ju den om man ska passa på att vara ute lite, det är ju så tråkigt att vara ute själv med Julia, alltså inte att vara själv med henne utan för att de är varmt, svettigt, och att man ska försöka leka massor hela tiden vilket jag inte alltid har ork till.
Men ska iaf dammsuga lägenheten och plocka upp det Julia redan har lyckats plocka fram, för det skulle ju min kärna nyklippta sambo göra igår men han kände inte för det, och då blir det ju jag som får göra det, om jag inte klarar att hålla mig tills i kväll med detta, och det brukar jag inte klara för det värsta jag vet är stök.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback